Boala a reaparut!


“Boala a reaparut. Este acum in mai multe locuri din organism. La plaman, la ficat, la osul sacru si la multi ganglioni limfatici.” Asta a spus doctorul cand a vazut rezultatul de la PET CT-ul pe care l-am facut la inceputul lunii septembrie 2012
“Trebuie sa incepem din nou tratamentul. O sa pastram aceeasi schema de tratament pentru ca data trecuta ati reactionat foarte bine la el dar de data asta cu o cantitate putin mai mare decat prima data.” (cam dubla de fapt!!!)
Nu mai stiu acum ce sa scriu. Creierul meu parca este scurtcircuitat. Stiam ca exista posibilitatea sa reapara, dar nu m-am gandit ca atat de repede. Si, de fapt, am sperat in adancul sufletului meu ca nu va fi asa. Dar se pare ca boala a invins de data asta. Urmeaza a doua lupta. Poate voi castiga si de data asta. Sau poate nu.
Moralul meu este la un nivel foarte scazut acum. Simt ca nu mai am putere sa lupt. Nu mai am puterea sa o iau de la capat. Citostatice inca o data!!!!

25 de comentarii:

  1. Trebuie sa luptati! Trebuie sa aveti curajul sa infruntati inca o data boala pentru ca nu aveti nimic de pierdut daca o faceti!!!
    Am fost bolnava anul trecut de cancer mamar stadiul 3 si care a invins boala, datorita lui Dumnezeu si a medicilor de la IOB.

    SUCCES!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Curaj, Dumnezeu sa te ajute sa treci cu bine si de data asta, gandurile mele bune, tie, cu drag,
    Cristina

    RăspundețiȘtergere
  3. Dumnezeu a dat medicilor cunostinte medicale spre a ne vindeca , trebuie sa credem in ei si in Dumnezeu.Am fost binecuvantati in trecut si trebuie sa avem curaj sa credem si in viitor.Anxietatea si ingrijorarea sunt reactii normale in fata unei boli si a unei situatii stresante. Cu toate acestea trebuie sa lupti si sa crezi ca este doar un episod care nu va lua soarele de pe cer si vei putea vorbi despre el la trecut. Ma rog si iti trimit toate gandurile mele bune , cu drag Lina

    RăspundețiȘtergere
  4. Sunteti o femeie si o mama puternica! Luptati si veti invinge din nou!

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna Felicia,

    In primul rand te felicit pentru puterea de a vorbi si de a scrie despre aceasta boala .
    In al doilea rand nu iti pierde speranta , doresti sa traiesti si vei trai ,doresti sa te vindeci - te vei vindeca .
    Cu cat deznadejdea e mai mare cu atat ii conferi bolii un mediu propice sa se manifeste .
    S-o luma pe pasi :
    1. Cauza bolii - afla cauza ei
    Ai auzit sau ai citit ca toate bolile dobandite pe parcursul vietii au cauzele in modul de gandire ,in atitudine , comportament ?
    Iti dau un link explicatia bolii , cartea este scrisa de ...un medic la baza
    http://www.scribd.com/doc/33396179/Boala-ca-sansa
    primul capitol e dedicat cancerului
    2.Alimentatia - este foarte IMPORATNTA si de aceea ti-l recomand pe doctor Calin MArginean - a trata sute si mii de cazuri de cancer
    3.Credinta - vizita la Manastirea Ghighiu - Icoana Facatoare de minuni sau la orice alta Manstire despre care ai auzit
    4.Psihoterapie - cu doamna Leontina Studineanu - a tratat si trateaza oameni mari sau mici in diferite faze ale bolii inclusiv metastaze .
    Trimite-mi te rog un mail pe adresa gabisioti@yahoo.com si iti pot da detalii

    Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere
  6. Este ora 3 si jumatate noaptea, sunt intr-un salon de spital, o supraveghez pe mama mea, care in urma cu 3 luni a fost diagnosticata cu cancer, carcinom rinofaringian. De o saptamana a incheiat a treia cura de chimioterapie si se simte ingrozitor. azi-dimineata era cat pe ce sa o pierdem, nu i-au gasit dr. tensiunea timp de o jumatate de ora, se albise ca varul si era rece precum o piatra. Am crezut ca mor, e cumplit, insa ma uit acum la ea, doarme, o vad rosie in obrajori, respira regulat, tensiunea e buna la fiecare jumatate de ora cand este verificata si SPER .
    Te rog, spera si tu !!!!
    am si eu un baietel ca si tine, e in clasa a II si stiu, pentru ei facem orice.
    Nu te lasa, fii tare, rezista, poti mult mai mult decat crezi!!!!

    RăspundețiȘtergere
  7. Felicia, sper ca un gand bun sa te ajute sa lupti mai departe!
    Sunt alaturi de tine.

    RăspundețiȘtergere
  8. Va multumesc foarte mult pentru gandurile voastre bune.
    Am inceput tratamentul la IOB. Dupa prima cura mi-a fost atat de rau ca dupa o saptamana am ajuns cu salvarea inapoi la spital.Am slabit 4 kg saptamana aceea. Peste cateva zile trebuie sa fac a doua cura. Deja mi-e frica de ce va urma.

    RăspundețiȘtergere
  9. Va citesc povestea cu mare tristete v-am descoperit blogul luna trecuta si eu ma tratez la anadolu sufar de tumora cerebrala oligoastrocitom am 26 de ani si din 4 august ma lupt cu aceasta boala am fost operata la ei de doua ori acum am terminat radiochirurgia si chimioterapia urmeaza sa plec in 18 noimbrie inapoi pentru chimioterapie am vrut din inima sa va spun ca va inteleg foarte putin pentru ca sincer este o tragedie si din pacate medicamentele sunt aceleasi oriunde in aceasta lume doar ca in aceasta clinica extraordinara stiu sa fie oameni oameni cu suflete imense care se implica vreau sa aveti incredere stiu...e foarte usor de spus si eu imi spun mie personal si ma apuc de plans uneori dar trebuie sa luptati trebuie sa invingeti aveti un baietel frumos foc aveti credinta si rugati-va si eu ii spun in fiecare zi la Dumnezeu ca il iubesc si sa aiba grija mea sa-mi dea indurare si ma iubeste si imi da indurare si mie imi este rau de la chimio si am terminat de marti cu ele si inca nu pot sa dorm nu pot sa mananc mie rau inca.Va implor nu va pierdeti speranta va citesc blogul de mai mult de o luna si ceva si ati fost pentru mine un exemplu de tarie sunteti o femeie minunata si o luptatoare imi pare rau pentru tot sunt putine cuvinte de spus,Va sarut si binecuvantata sa va fie inima si aveti credinta,dragoste si iertare

    RăspundețiȘtergere
  10. Sper sa invingeti boala si de aceasta data. Dupa ce v-am citit povestea, mi-am facut programare pentru o ecografie mamara. Am senzatia ca ma doare sanul drept desi la ecografie nu s-a vazut nimic. Ma gandeam numai la dumneavoastra in timp ce eram la doctor. O sa va urmaresc blogul si sper sa citesc vesti bune. Multa sanatate si Dumnezeu sa ne apere pe toti!

    RăspundețiȘtergere
  11. buna Felicia
    iti doresc multa sanatate,Dumnezeu sa-ti ajute sa treci cu bine si de data asta

    RăspundețiȘtergere
  12. Cum iti mai este? Nu ai mai postat de mult!

    RăspundețiȘtergere
  13. Astept in fiecare zi sa scrie Felicia din nou aici pe blog, doamne ajuta sa fie bine!!!

    Laura

    RăspundețiȘtergere
  14. Imi cer iertare de la toti cei care mi-au scris. Nu am mai putut sa raspund. Am facut 7 sedinte de citostatice pana acum. Mai am una. Si mi-a fost la fel de rau dupa fiecare. Le-am suportat foarte, foarte greu. Dar se pare ca toata suferinta asta nu a fost in zadar. Si asta imi da speranta si ma face sa suport mai usor. Am facut o evaluare in ianuarie si era mult mai bine decat in septembrie. Astept cu inima cat un purice sa termin tratamentul, sa treaca cele trei luni de pauza si sa ma duc din nou la evaluare.
    Laura, m-ai facut sa plang cand am citit ultimul tau mesaj.
    Nu am mai intrat de mult pe blog. Nu mi-am inchipuit ca mai exista oameni care se mai gandesc la mine. Va multumesc din suflet. Sa va dea Dumnezeu numai bine!
    Promit ca am sa incerc sa scriu mai mult. Dar trebuie sa ma adun un pic pentru asta si inca nu sunt in stare.

    RăspundețiȘtergere
  15. Felicia,
    chiar daca tu nu crezi, exista oameni care se gandesc la tine.Si eu verific foarte des sa vad daca ai mai scris ceva.Ti-am trimis si un mail,ma bucur ca mi-ai raspuns,dar nu am vrut sa 'te invadez' prea mult.
    Ma bucur ca nu a fost in zadar...cu Dumnezeu inainte!

    Oana

    RăspundețiȘtergere
  16. Draga Felicia,

    Nici nu poti sa-ti imaginezi cata bucurie mi-a produs mesajul tau de mai sus! Decand am aflat ca boala a revenit am intrat pe blog-ul tau periodic incercand sa aflu cum te mai simti.Din pacate, eu inteleg exact prin ce treci!
    Ma bucur tare mult ca esti bine si ca inca mai poti fi optimista! Fii tare si cu siguranta Dumnezeu va fi alaturi de tine!

    Andreea ( colega ta de suferinta)

    RăspundețiȘtergere
  17. Ma bucur ca mai ai doar o sedinta de chimioterapie si scapi.Iti doresc sa fie ultima din viata ta!!!Sa nu mai treci prin calvarul asta pe care il cunosc la fel de bine.Ma gandesc deseori la tine si astept sa mai scrii cate ceva sa stiu ca esti bine.Mai am si eu o singura sedinta la sfarsitul lunii si apoi sa imi continui viata pentru ca mai am multe de facut.Multa putere si incredere iti urez!!!insanatosire cat mai grabnica!!!

    RăspundețiȘtergere
  18. Putere si incredere in D-zeu!
    Ce nu pot face medicii cu siguranta d-zeu poate.
    Si eu trec prin aceeasi suferinta si te inteleg.
    D-zeu sa te ajute!

    RăspundețiȘtergere
  19. felicia,draga mea,iti scrie un prieten ma vechi.lucian papacostea...tu esti o puternica...viata e o lupta si tu o luptatoare.eu cred in tine.vei reusi.tu esti cea mai importanta.iubeste.te mult.fara pareri de rau.adu.ti aminte cand iti spubeam de site.urile de socializare ...her 2 neu.sunt atatea care au invins de atatea ori.ele sunt invingatoare.tu vei fi la fel.eu stiu ca vei invinge.boala asta vine pe stres,pe alimentatie.mai da.i incolo de oameni si griji.te pupam

    RăspundețiȘtergere
  20. Ce mai faci , Felicia, esti ok?

    RăspundețiȘtergere
  21. Sunt bine. Am terminat tratamentul si incep sa-mi revin la normalitate.
    Va multumesc din suflet tuturor pentru ca ati fost langa mine cand am avut nevoie. Mesajele voastre mi-au dat speranta si putere sa trec peste ce a fost mai greu.
    Va doresc multa, multa sanatate si numai bine.
    Astept acum sa fac la vara inca un PET CT sa vad ce se mai intampla.

    RăspundețiȘtergere
  22. Ma bucur tare mult ca esti increzatoare, totul o sa fie bine! Ma rog la D-zeu sa treci cu bine peste tot tratamentul!

    Laura

    RăspundețiȘtergere
  23. Draga mea Felicia,
    Azi am gasit aceste postari si pentru ca si eu ma confrunt cu un astel de necaz( mama mea a fost operata de adenocarcinom endometrioid , iar dupa histerectomie si analiza biopsica ni s-a recomandat radioterapia - pe care nu am inceput-o inca si as inclina spre a nu o face datorita varstei mamei 75 de ani)am inceput sa citesc mult si asa l-am gasit pe dl.Ioan caruia i se mai spune doctorul manastirilor,doctorul pustnicilor...Dansul locuieste acum undeva pe langa Campulung Moldovenesc si nu este genul acela de vindecator care a gasit,chipurile, caietul bunicii! Apare intr-un documentar facut de Carmen Avram"Pustnicii Romaniei - intre cer si pamant" Cu speranta ca poate te vor ajuta cele scrise iti dau si un nr. de telefon la care iti raspunde chiar dansul 0730205018. Iti doresc
    sanatate la fel de multa cum ii doresc si mamei mele!

    RăspundețiȘtergere
  24. Buna Felicia , pentru inceput vreau sa zic ca te admir din suflet pentru puterea si curajul de care ai dat si dai dovada.
    As vrea sa iti zic si eu necazul meu si vreau sa iti zic ca sunt disperat si astept de la tine un raspuns cat mai repede. Tatal meu a fost dianosticat cu cancer gastric (adenocarcinom slab diferential G3) momentan acum urmeaza sa luam legatura cu un medic oncolog sa vedem ce ar urma sa facem mai departe ( tatal meu inca nu stie ca are aceasta boala) a fost operat iar acum totul e bine pentu moment . acum eu as vrea sa te intreb crezi ca ar avea vreo sansa de vindecare sau pot cumva sa ii prelungesc viata cat mai mult .Am citit pe net ca este clinica asta in turcia ANADOLU crezi ca acolo m-ar putea ajuta mai bine decat la noi in tara ? sau ce ma sfatuiesti? te rog din suflet sa imi raspunzi . adresa mea de mail ( marianbogdan0184@yahoo.com ) Iti doresc multa sanatate !!!

    RăspundețiȘtergere