S-A IMPLINIT UN AN!

Pot sa spun ca am implinit un an de cand m-am nascut pentru a doua oara. Intamplarea a facut ca aceasta “aniversare” (daca pot sa o numesc asa!) sa coincida cu ziua mea reala de nastere. A trecut un an de durere si chin, de disperare si lupta. Un an intreg.
Anul trecut pe vremea aceasta primeam de la IOB teribila veste ca am cancer in stadiul final fara sanse de supravietuire. Si iata ca a trecut un an.
Pentru asta ii multumesc lui Dumnezeu pentru ca a fost langa mine in toata aceasta perioada si mi-a dat putere sa lupt.
Apoi trebuie sa multumesc colectivului de medici de la clinica ANADOLU din Istanbul. Datorita lor si bineinteles cu ajutorul lui Dumnezeu am ajuns acum aici. Sunt convinsa ca numai Dumnezeu mi-a indrumat pasii catre acei oameni minunati. Ei mi-au redat speranta pe care o pierdusem deja in momentul in care am ajuns acolo. Ei mi-au redat VIATA. Datorita lor am petrecut inca un an alaturi de baietelul meu si poate, daca ma mai ajuta Dumnezeu, o sa-i fiu alaturi si la toamna cand o sa mearga in clasa intai. Nu am cuvinte suficiente sa le pot multumi. Profesionalismul si blandetea cu care trateaza ei bolnavii sunt remarcabile. Ceea ce fac ei acolo este mai presus de medicina care se practica in spitalele noastre. Acolo conteaza foarte mult si calitatea vietii bolnavului. Este uimitor sa vezi cum se mobilizeaza o intreaga echipa de specialisti pentru salvarea fiecarei vieti. Si de obicei la ei ajung bolnavii in ultimele faze ale bolii.
Viata este un miracol si fiecare viata este unica pe acest pamant. Iar cei de la Anadolu au inteles foarte bine acest lucru realizand un tratament complet care se adreseaza tuturor problemelor pacientului, tratament care incepe cu ameliorarea simptomelor si continua cu terapia standard si cu sustinerea emotionala.

Multumesc ANADOLU MEDICAL CENTER!

Anadolu Medical Center din Turcia este un spital afiliat la John Hopkins Medicine din Statele Unite, si recunoscut regional pentru rezultatele exceptionale in lupta cu Cancerul.
www.anadolusaglik.org

11 comentarii:

  1. In English... but I am praising God for your healing and praying for your daily battle against this disease. Recently I read about the battle of sugar and yeast being so strong in the body that is was a fertile ground for cancer cells to grow. I know not much about this, but it was frightening to contemplate knowing the diets here in America...all based around yeast and white sugar.

    God bless you. Laurie

    RăspundețiȘtergere
  2. Thank you very much Laurie!
    God bless you too.

    RăspundețiȘtergere
  3. Dumnezeu sa-ti dea multi ani alaturi de puisorul tau, Felicia! Putere sa lupti si sa mergi mai departe. Dorina

    RăspundețiȘtergere
  4. Multa sanatate Felicica.
    Suntem cu sufletul langa tine.

    RăspundețiȘtergere
  5. Chiar nu stiu ce sa zic ca ma apuca plansul cand aud asemenea cazuri!i-ti doresc din tot sufletelul meu sa-ti dea Dumnezeu multa,multa sanatate,sa te faci bine si sa traiesti multi ani alaturi de baietelul tau,ca si eu am unul... si ce sa mai zic ,sa lupti in continuare sa nu te dai batuta si sa invingi aceasta boala!pupicei multi!

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumesc Dorina, multumesc Mihai, multumesc Gabriela.
    Va multumesc pentru ca sunteti alaturi de mine si va doresc multa sanatate si mult noroc.

    RăspundețiȘtergere
  7. Bine te-am găsit! Uite, poate ajută cu ceva: http://fymaaa.blogspot.com/2008/11/secretul-legea-atraciei.html
    Sper să-ţi placă şi să-ţi fie de folos :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Iti multumesc Angela. Este foarte interesant filmul.

    RăspundețiȘtergere
  9. Draga mea,am ajuns din intamplare pe blogul tau,iar povestea ta m-a impresionat asa de tare incat nu ti-am putut scrie imediat pentru ca m-a umflat plansul,m-am linistit si acum pot scrie ca-ti doresc toata sanatatea din lume sa se curme catre tine pana te faci bine si sa-ti poti vedea visele implinite alaturi de puisorul tau si de familie.Te pup si-ti doresc numai sanatate.

    RăspundețiȘtergere
  10. Felicia, tu stii ca esti o femeie puternica? Lupta ta cu aceasta problema de sanatate este mare, insa nu pierduta. Si stii de ce? Tu esti motivata pentru a merge mai departe. Resursele inepuizabile exista in tine si numai in tine!!!!
    Sunt convinsa ca vei depasi cu bine toata aceasta experienta neplacuta si ca intr-o zi, aici, vei striga cu toata forta ta: AM INVIIIIIINNNSSSS!
    Dumnezeu face minuni... sa avem incredere in EL!

    MULTA SANATATE SI PUTERE!

    RăspundețiȘtergere
  11. Am venit si-n seara asta,
    Sa nu crezi ca te-am uitat,
    Noapte buna ” sa-ti spun iara,
    Somn usor….. si am plecat.!!!



    Gandul mau de pretuire
    Mangaierea din priviri
    Sa-ti lumineze mareu sufletul,
    Vantul sa-ti risipeasca gandurile rele
    Ploaia sa-ti spele nemultumirile,
    Visele sa-ti aduca adierea fericirii
    Soaptele privirii mele sa te iubeasca,
    Zambetul meu sa-ti aduca linistea
    Iubirea sa-ti dezvaluie magia ei ,
    Fericirea sa-ti aduca bucuria vietii
    Dorintele sa infrumuseteze privirea ta
    Visele de dor si de iubire
    Sa-ti legene inimioara ta ,
    Dragostea sa-ti imbrace sufletul,
    Multumirea , sa-ti aduca in suflet
    Implinirea atat din partea mea
    Iar viata sat-ti ofere doar bucurii .
    De la mine pentru tine cu mult drag ! ANANA

    RăspundețiȘtergere