S-A IMPLINIT UN AN!

Pot sa spun ca am implinit un an de cand m-am nascut pentru a doua oara. Intamplarea a facut ca aceasta “aniversare” (daca pot sa o numesc asa!) sa coincida cu ziua mea reala de nastere. A trecut un an de durere si chin, de disperare si lupta. Un an intreg.
Anul trecut pe vremea aceasta primeam de la IOB teribila veste ca am cancer in stadiul final fara sanse de supravietuire. Si iata ca a trecut un an.
Pentru asta ii multumesc lui Dumnezeu pentru ca a fost langa mine in toata aceasta perioada si mi-a dat putere sa lupt.
Apoi trebuie sa multumesc colectivului de medici de la clinica ANADOLU din Istanbul. Datorita lor si bineinteles cu ajutorul lui Dumnezeu am ajuns acum aici. Sunt convinsa ca numai Dumnezeu mi-a indrumat pasii catre acei oameni minunati. Ei mi-au redat speranta pe care o pierdusem deja in momentul in care am ajuns acolo. Ei mi-au redat VIATA. Datorita lor am petrecut inca un an alaturi de baietelul meu si poate, daca ma mai ajuta Dumnezeu, o sa-i fiu alaturi si la toamna cand o sa mearga in clasa intai. Nu am cuvinte suficiente sa le pot multumi. Profesionalismul si blandetea cu care trateaza ei bolnavii sunt remarcabile. Ceea ce fac ei acolo este mai presus de medicina care se practica in spitalele noastre. Acolo conteaza foarte mult si calitatea vietii bolnavului. Este uimitor sa vezi cum se mobilizeaza o intreaga echipa de specialisti pentru salvarea fiecarei vieti. Si de obicei la ei ajung bolnavii in ultimele faze ale bolii.
Viata este un miracol si fiecare viata este unica pe acest pamant. Iar cei de la Anadolu au inteles foarte bine acest lucru realizand un tratament complet care se adreseaza tuturor problemelor pacientului, tratament care incepe cu ameliorarea simptomelor si continua cu terapia standard si cu sustinerea emotionala.

Multumesc ANADOLU MEDICAL CENTER!

Anadolu Medical Center din Turcia este un spital afiliat la John Hopkins Medicine din Statele Unite, si recunoscut regional pentru rezultatele exceptionale in lupta cu Cancerul.
www.anadolusaglik.org